Vrijblijvende offerte

 

Om u een vrijblijvende offerte te kunnen aanbieden, hebben wij enige informatie van u nodig. Hiervoor dient u alle velden in te vullen.

Voor de calculatie van uw logo hebben wij een bestand van uw logo nodig. U kunt dit bestand met “doorzoeken…” en de” Upload-Button” aan ons mailen.

Alle informatie, die bovendien relevant is voor uw logo, kunt u in het veld “opmerking” schrijven !

U ontvangt uw aanbieding binnen 2-3 dagen op het door u opgegeven e-mail adres.

  Unternehmen

  Ihr Name*

  Strasse

  PLZ/Ort

  Land

  Telefonnummer*

  E-Mail*

  Gewünschtes Produkt

  Bevorzugt werden folgende Dateiformate:

  Freehand, Adobe Illustrator, EPS, PDF  Sollten Sie keines der Dateiformate zu Verfügung

  haben können Sie Ihre Anfrage an office@pidplates.at stellen

  Höhe x Breite in cm

  Farbe

  ChromeChrome/FarbkombinationFärbig

  Bemerkungen (z.B.: Stückzahlen - Mindestbestellmenge Logos ab 50 Stück!)
  [recaptcha size:compact]

  FAQ LOGOS

   

  Via het online- formulier kunt u ons een aanvraag sturen, het online formulier kunt U vinden bij elk individueel Produkt op onze website.

  Om u te kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  Gewenste hoeveelheid / aantal

  Afmetingen van het logo

  Vorm van het logo: Vrijstaand of badge

  Kleur / chroom

  Bestand van het logo (AI EPS PDF voorkeur – of JPG met hoge resolutie)

  Wij zullen uw aanvraag door onze specialisten laten controleren of alles zo gemaakt kan worden zoals u het wenst. Als dit het geval is, ontvangt u zoals uw logo er in 3D uitziet een digitaal artwork en een vrijblijvende offerte. Moeten er uit Produktietechnische redenen kleine veranderingen in de uitvoering nodig zijn, dan zullen wij dit in detail vooraf met u bespreken.

  Afwikkeling / Bestelling

  Bevestiging van de bestelling op basis van de offerte. U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging. De aanbetaling is 50% van het factuurbedrag. Wij maken de technische tekening voor de mal en sturen u een ontwerp van het logo ( per mail), indien u akkoord gaat kunt u het logo vrijgeven voor Produktie. Zodra wij de vrijgave van de Produktie van Uw logo hebben ontvangen wordt de bestelling door ons definitief ingepland. Levertijd is 4-5 weken na uw vrijgave voor Produktie (we streven ernaar om dit sneller te laten verlopen … echter dit is afhankelijk van het aantal opdrachten die wij reeds ontvangen hebben.)

  Produktie van monsters

  Om een 2 dimensionaal logo om te zetten in een 3-dimensionaal logo, is er altijd een op maat gemaakte mal nodig !! Om monsters te produceren zijn alle componenten nodig waaronder ook de mal! ( zie offerte) Hierdoor zijn wij genoodzaakt de monsters bij U in rekening te brengen. In de meeste gevallen wordt de Produktie van monsters aangevraagd door grote bedrijven , het gaat hier dan om bestellingen van 5000 of meer logo’s.