FAQ

 

1. WAT ZIJN PIDPLATES?

PIDPLATES (personal - identification - plates) is een betaalbare, goed zichtbare, effectieve en aantrekkelijke vorm van reclamemaken. PIDPLATES is een buitengewone manier om de aandacht te vestigen op uw homepage, bedrijf, Produkt, uw service.

2. HOEVEEL KOST MIJN PIDPLATES?

Een PIDPLATES kost USD 69.00 / € 59.00 / CHF 65.00 per stuk exclusief verzendkosten. Indien u meer dan 5 PIDPLATES wilt bestellen, neem dan contact met ons op, wij sturen u een speciale aanbieding!

3. HOE HOOG ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Austria
Per bankgiro, paypal of creditcard: € 4.50

Germany
Per bankgiro, paypal of creditcard: € 5.50

Benelux countries / Italy / Poland / Czech Republic / Slovakia
Per bankgiro, paypal of creditcard: € 8.50

France / UK / Spain / Scandinavian countries
Per bankgiro, paypal of creditcard: € 11.50

Roest Europe / Buiten Europa
Neem dan contact met ons op over de verzendkosten!

4. HOE WORDEN PIDPLATES GEMAAKT?

PIDPLATES worden gemaakt van hetzelfde hoogwaardige materiaal, dat ook door de meeste autofabrikanten voor het typeplaatje wordt gebruikt. Hierna worden de afzonderlijke tekens galvanisch verchroomd, zodat ze niet worden aangetast door regen, sneeuw en zonlicht. Een voorwaarde voor het design was, dat het niet te onderscheiden mocht zijn van de originele belettering op auto's. Elke letter resp. elk teken is getest en het is daarom zeer waarschijnlijk dat deze manier van reclamemaken langer meegaat dan de belettering van uw auto.

5. HOEVEEL TEKENS KAN IK OP MIJN PIDPLATE ZETTE?

Het maximum aantal tekens is 22 wanneer uw bestelling meer dan 22 tekens bevat, kunt u de tekens over twee Pidplates verdelen. Bij meer dan 22 letters/tekens van dezelfde tekst kunt u een prijsopgave vragen via office@pidplates.nl.

6. WELKE TEKENS KAN IK OP MIJN PIDPLATES ZETTEN?

De volgende tekens zijn toegestaan: A-Z a-z 0-9 www @ & / ( ) ? ! , . ' " _ - € $ ß ä ö ü Ä Ö Ü ë Ë ï î Î Ï ç Ç œ Œ æ Æ á, à â Á À  è é ê È É Ê ù û Ù Û Ÿ ÿ » « › ‹ ą ę ł ₣ ♥ *

7. HOE BEVESTIG IK MIJN PIDPLATES?

Allereerst moet de beschermende folie van de zelfklevende achterzijde worden verwijderd. Hierna moet de PIDPLATES stevig op een oppervlak worden gedrukt. Verwijder nu de folie aan de voorzijde. De montage is klaar! Het oppervlak moet schoon, droog en vlak zijn en voor de montage grondig gereinigd worden (schoonmaakdoek). Wanneer de auto is behandeld met autowas of een ander verzorgingsmiddel, moet de auto met reinigingsalcohol of stickerverwijderaar worden schoongemaakt, omdat de zelfklevende achterzijde anders niet goed hecht. Monteer de PIDPLATES niet bij een temperatuur lager dan 15 graden Celsius (59 graden Fahrenheit). Wanneer de temperatuur toch lager is, moet de ondergrond en de zelfklevende folie worden verwarmd met behulp van een föhn, om het zelfklevende proces te bespoedigen. De zelfklevende folie heeft even tijd nodig om de maximale kleefkracht te bereiken. Daarom moet u minstens 24 uur wachten, alvorens met uw auto door bijvoorbeeld een autowasstraat te rijden.

8. WELKE AFMETINGEN HEBBEN DE PIDPLATES?

Een PIDPLATES met 20 tekens heeft een lengte van ongeveer 40 cm. Minder tekens betekent uiteraard een kortere lengte. Kleine letters zoals a, c, e, n....zijn 2,2 cm hoog. Letters zoals b, d, f, t,... zijn 3,2 cm hoog. Letters zoals A, B, C, D...zijn eveneens 3,2 cm hoog. De breedte van de tekens varieert.

9. ZIJN ER VERSCHILLENDE LETTERTYPEN?

Er zijn geen verschillende lettertypen, alleen het lettertype zoals in de afbeeldingen is getoond.

10. WAT KAN ER OP DE PIDPLATES GESCHREVEN WORDEN?

Wat u maar wilt: u bepaalt. Er zijn PIDPLATES met URL's van websites en e-mailadressen, bedrijfs- en Produktnamen, slogans en boodschappen, telefoonnummers, fantasienamen, clubnamen ...

11. WIE KOPEN PIDPLATES?

Firma's, kleine bedrijven, autoclubs, handelsmaatschappijen, scholen, universiteiten, taxibedrijven, autohandelaars, bedrijven uit de dienstverlenende sector, eenmansbedrijven, starters, politieke organisaties, particulieren, ...

12. VOOR WIE ZIJN PIDPLATES BESTEMD?

Eenvoudigweg voor iedereen die met een effectieve, hoogstaande en bijzondere manier van reclamemaken de aandacht op zich wil vestigen.

13. WAARVOOR WORDEN PIDPLATES GEBRUIKT?

De meeste mensen bestellen hun PIDPLATES om reclame te maken voor een homepage of voor een bedrijf. PIDPLATES worden ook gebruikt als prikkeling, beloning of als geschenk voor klanten en relaties. PIDPLATES zijn ook de perfecte manier om de mensen op straat te informeren over uw bedrijf of website.

14. WAAR PLAATS IK MIJN PIDPLATES?

De PIDPLATES worden meestal op auto's bevestigd, vanwege de goede zichtbaarheid. Er zijn echter ook andere plaatsen waar de PIDPLATES kunnen worden gebruikt: taxi's, bussen, vrachtwagens, boten. Maar ook op kantoor, op de computer, de laptop, in etalages, aan muren, op aktetassen, op garderobekasten, brievenbussen, reiskoffers, koelkasten. Onbegrensde mogelijkheden.!

15. HOE KAN IK DE PIDPLATES VERWIJDEREN?

De PIDPLATES kan te allen tijde met een (plastic) plamuurmes worden verwijderd. Lijmresten kunnen met de hand of met een föhn verwijderd worden. U kunt de PIDPLATES ook op een autowerkplaats laten verwijderen. PIDPLATES kunnen zonder resten worden verwijderd. De lak wordt niet aangetast.

16. ZIT ER GARANTIE OP DE PIDPLATES?

Mocht een teken bij normaal gebruik beschadigd zijn, dan wordt deze kosteloos vervangen.

17. HOE LANG DUURT HET VOOR IK MIJ PIDPLATES ONTVANG?

Omdat elke bestelling speciaal moet worden geproduceerd, bedraagt de levertijd 1 weke. In uitzonderlijke gevallen kan de levertijd echter oplopen tot maximaal 2 weken.

FAG LOGOS

Via het online- formulier kunt u ons een aanvraag sturen, het online formulier kunt U vinden bij elk individueel Produkt op onze website.

Om u te kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Gewenste hoeveelheid / aantal
  • Afmetingen van het logo
  • Vorm van het logo: Vrijstaand of badge
  • Kleur / chroom
  • Bestand van het logo (AI EPS PDF voorkeur – of JPG met hoge resolutie)

Wij zullen uw aanvraag door onze specialisten laten controleren of alles zo gemaakt kan worden zoals u het wenst. Als dit het geval is, ontvangt u zoals uw logo er in 3D uitziet een digitaal artwork en een vrijblijvende offerte. Moeten er uit Produktietechnische redenen kleine veranderingen in de uitvoering nodig zijn, dan zullen wij dit in detail vooraf met u bespreken.

Afwikkeling / Bestelling

Bevestiging van de bestelling op basis van de offerte. U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging. De aanbetaling is 50% van het factuurbedrag. Wij maken de technische tekening voor de mal en sturen u een ontwerp van het logo ( per mail), indien u akkoord gaat kunt u het logo vrijgeven voor Produktie. Zodra wij de vrijgave van de Produktie van Uw logo hebben ontvangen wordt de bestelling door ons definitief ingepland. Levertijd is 4-5 weken na uw vrijgave voor Produktie (we streven ernaar om dit sneller te laten verlopen … echter dit is afhankelijk van het aantal opdrachten die wij reeds ontvangen hebben.)

Produktie van monsters

Om een 2 dimensionaal logo om te zetten in een 3-dimensionaal logo, is er altijd een op maat gemaakte mal nodig !! Om monsters te produceren zijn alle componenten nodig waaronder ook de mal! ( zie offerte) Hierdoor zijn wij genoodzaakt de monsters bij U in rekening te brengen. In de meeste gevallen wordt de Produktie van monsters aangevraagd door grote bedrijven , het gaat hier dan om bestellingen van 5000 of meer logo’s.