Home

STERKE PARTNER VOOR UW BUSINESS

 

PIDPLATES is in 2003 in Oostenrijk opgericht, met het idee om stijlvolle en hoogwaardige voertuigbeletteringen te produceren en te verkopen, die tevens zeer voordelig en eenvoudig te monteren zijn. Inmiddels hebben wij kantoren in de VS, in veel Europese landen. Ons volledige gamma van producten voorziet in de branding van merken en bedrijfsnamen met een uitzonderlijke designs en hoge bestendigheid tegen omgevingsinvloeden.

STERKE PARTNER VOOR UW BUSINESS

Tal van bekende bedrijven doen een beroep op onze expertise zoals belettering voor auto’s, product – en machine labels en nog veel meer, enkele voorbeelden  Porsche, Opel, Volvo,  Bombardier, DHL  en Red Bull.

UNIVERSEEL TOEPASBAAR, UITERST DUURZAAM

PIDPLATES zijn veelzijdig toepasbaar. Vindt bij ons het juiste ontwerp voor uw logo en uw individuele toepassing, zoals bijvoorbeeld autobelettering, productnamen, decoratieve elementen, naamplaatjes, veiligheid- en garantie plaatjes, presentaties op verkoop displays voor beurzen en evenementen, nieuwe ontwerpen en interieur designs en nog veel meer. Veel van onze producten zijn toepasbaar, zelfs bij lage volumes, dit dankzij onze speciale productietechnieken.

UITZONDERLIJKE OPLOSSING VOOR AANTREKKELIJKE RECLAME

Onze producten variëren van beletteringen voor zeer effectieve presentaties van bedrijfsnamen, websites , of e-mail adressen tot zeer duurzame logo’s en emblemen van hoge kwaliteit.

PIDPLATE MAKER

Perfect in vorm en functie

Maakt U van uw voertuig het visitekaartje van uw onderneming – 
met de 3- dimensionale verchroomde letters van PIDPLATES

BESTEL NU

De online –PIDPLATE-Maker

PIDPLATES kunt U met behulp van onze online configurator gelijk online samenstellen en bestellen. Indien u meer dan 5 PIDPLATES wilt bestellen, raden wij U aan om contact met ons op te nemen.

individueel product voorbeeld

Door middel van 3D visualisaties kunnen wij U een preview tonen van het toekomstige product in verschillende varianten, hierbij kunnen wij U ook een concreet advies geven over de haalbaarheid van de uitvoering.

PIDPLATES als promotietool

Gebruik PIDPLATES als reclame voor uw website, uw bedrijf, producten of diensten op voertuigen, textiel of reclameborden.

Kontakt

Heeft U nog vragen? –  U kunt ons bellen of een e-mail sturen. Wij kunnen u zeker verder helpen.

  Company

  Name*

  Street

  Postcode/City

  E-Mail*

  Telephone*

  Country

  Subject

  Message

  [recaptcha size:compact]