PIDPLAST

Intelligente en hoogwaardige oplossingen voor oneindig veel toepassingen.

PRODUCT  KENMERKEN

  • 3-dimensionale, flexibele reclame vormen met een extreem duurzaam oppervlak
  • Uw bedrijfslogo, de achtergrond of andere details komen door de reliëf druk goed zichtbaar naar voren
  • De reliëfdruk van glanzende afbeeldingen en teksten heeft een uniek schitterend effect
  • Optioneel met geïntegreerde RFID-technologie beschikbaar
  • Veelzijdig - ook in de food sector en op kinderspeelgoed toepasbaar; toepasbaar; voldoet tevens aan alle automotive normen.

 

Technische specificaties

Aanvraag

 

PIDPLAST zijn veelzijdig toepasbaar, op auto's, kinderspeelgoed of in de food sector.

PIDPLAST zijn flexibele en extreem resistente 3D emblemen en logo's. Het oppervlak is zeer duurzaam en heeft  "self-healing" eigenschappen waardoor dit product een groot herstel vermogen heeft. Om dit tegen te gaan bij de montage op gebogen oppervlakken, kunnen de emblemen in verschillende rondingen voor gebogen worden (PIDPLAST Convex)

PIDPLAST kunnen in elke kleur en  vrijwel iedere vorm geproduceerd worden. Dit biedt een vrijwel onbeperkt aantal ontwerp-opties

PIDPLAST zijn ook leverbaar met geïntegreerde RFID-technologie bijvoorbeeld voor de identificatie en toegangscontrole, of als 3D bedrukking op textiel.

Door de stijlvolle reliëfdruk hebben PIDPLAST Logos een uiterst effectieve werking zonder verlies van hun duurzaamheid en lange levensduur.

Vraag het ons

Graag bieden wij U op uw verzoek en uw behoeften een passende vrijblijvende offerte aan.  Daarnaast ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een 3D-visualisatie van uw bestelling. Met ons assortiment bezitten we nagenoeg alle productie mogelijkheden om 3-dimensionale logo’s te produceren.