PIDPLATES

Perfect in vorm en functie

PRODUCT EIGENSCHAPPEN

  • 3-dimensionaal
  • Galvanisch verchromen
  • Op maat gemaakte belettering
  • Geleverd in alle lettertypen
  • Eenvoudig online bestellen
  • universele toepasbaarheid
  • Zeer zichtbare, effectieve reclame
  • Eenvoudige bevestiging
  • Levering binnen 2-3 werkdagen
  • voor de belettering van alle soorten

 

Technische specificaties

Bestel nu

 

Een efficiënte reclame voor uw homepage!

PIDPLATES is een stijlvolle, exclusieve, effectieve en voordelige vorm van gepersonaliseerde reclame. De driedimensionale letters en tekens schitteren door hun hoogwaardige uitstraling welke de typeaanduidingen en merknamen van autofabrikanten vaak overtreft.

PIDPLATES zijn galvanisch verchroomde kunststof letters vervaardigd door een speciaal spuitgietproces en identiek zijn aan de KFZ- typenaanduidingen. PIDPLATES zijn zeer goed bestand tegen eventuele milieu-invloeden. Zon, regen en sneeuw kunnen hen niet schaden.

Buiten autobelettering kunnen PIDPLATES voor veel meer doeleinden gebruikt worden, zoals belettering voor etalages, op exclusieve producten en als typeaanduiding op machines. De eenvoudige montage de onbeperkte levensduur en het simpele verwijderen, zonder dat daar schade achter blijft zijn de grote voordelen van PIDPLATES.

Bepaal de tekst van uw PIDPLATES om hiermee reclame te maken voor uw Web- adressen (URL), e-mailadressen, bedrijfs- en productnamen, slogans, telefoonnummers, fantasienamen, clubnamen, enz.

Een homepage aanbevelen kan behoorlijk tijdrovend en kostbaar zijn. Internet reclame moet zich duidelijk onderscheiden van de vele andere reclames die op het web worden weergegeven.

PERFECT IN VORM EN FUNCTIE!

PIDPLATES zijn een kosteneffectieve oplossing om meer bezoekers naar uw website te krijgen.
Eindelijk een aantrekkelijke en exclusieve vorm van reclame die echt werkt! Stijlvol, betaalbaar en vervaardigd volgens de specificaties van de klant, duizenden automobilisten en voetgangers zien deze ongebruikelijke manier van adverteren, naam van het bedrijf, het product, de website, het e-mailadres, telefoonnummers er zijn onbegrensde mogelijkheden.

Eindelijk een aantrekkelijke en exclusieve vorm van reclame die echt werkt! Stijlvol, betaalbaar en vervaardigd volgens de specificaties van de klant, duizenden automobilisten en voetgangers zien deze ongebruikelijke manier van adverteren, naam van het bedrijf, het product, de website, het e-mailadres, telefoonnummers er zijn onbegrensde mogelijkheden

PIDPLATES worden d.m.v. een spuitgietproces gemaakt en zijn van hetzelfde hoge kwaliteit materiaal als de merk- en typeaanduidingen van de meeste autofabrikanten. Na het spuitgieten worden alle symbolen galvanisch verchroomd, zodat de PIDPLATES bestand zijn tegen elk weertype! Een voorwaarde voor het ontwerp van de PIDPLATES is dat de uitstraling en kwaliteit gelijkwaardig is aan de originele typeaanduiding en merknaam van de autofabrikanten. Velen vinden dat ze er beter uitzien.

De PIDPLATES verbeteren uw imago en presenteert u op een exclusieve manier, ongeacht waar u zich bevindt met uw voertuig. PIDPLATES zien er niet alleen erg stijlvol en exclusief uit, maar ook het doel reclame maken, komt daadwerkelijk tot zijn recht

Hoe kunt U PIDPLATES bestellen:

Bestel uw PIDPLATES via onze veilige online bestelsite wij accepteren PayPal of Creditkaart.

U kunt ook betalen via een bankoverschrijving, zodra het te betalen bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt uw PIDPLATE speciaal voor u geproduceerd.

PIDPLATES kosten: € 59,00 / USD 69,00 / CHF 65,00 per stuk exclusief verzendkosten.

Indien u meer dan 5 PIDPLATES wilt bestellen, neem dan contact met ons op, wij sturen u een speciale aanbieding!