Bedrijf

PERFECT IN VORM EN FUNCTIE!

PIDPLATES is in 2003 in Oostenrijk opgericht, met het idee om stijlvolle en hoogwaardige voertuigbeletteringen te produceren en te verkopen, die tevens zeer voordelig en eenvoudig te monteren zijn. Ons volledige gamma van producten voorziet in de branding van merken en bedrijfsnamen met een uitzonderlijke designs en hoge bestendigheid tegen omgevingsinvloeden

STERKE PARTNER VOOR UW BUSINESS

Tal van bekende bedrijven doen een beroep op onze expertise zoals belettering voor auto's, product – en machine labels en nog veel meer, enkele voorbeelden DHL, Red Bull, Lyoness, Bombardier en de Duitse Post.

UITZONDERLIJKE OPLOSSING VOOR AANTREKKELIJKE RECLAME IN VRIJWEL ONBEPERKTE DIVERSITEIT

Onze producten variëren van beletteringen voor zeer effectieve presentaties van bedrijfsnamen, websites , of e-mail adressen tot zeer duurzame logo's en emblemen van hoge kwaliteit.

UNIVERSEEL TOEPASBAAR, UITERST DUURZAAM

PIDPLATES zijn veelzijdig toepasbaar. Vindt bij ons het juiste ontwerp voor uw logo en uw individuele toepassing, zoals bijvoorbeeld autobelettering, productnamen, decoratieve elementen, naamplaatjes, veiligheid- en garantie plaatjes, presentaties op verkoop displays voor beurzen en evenementen, nieuwe ontwerpen en interieur designs en nog veel meer. Veel van onze producten zijn toepasbaar, zelfs bij lage volumes, dit dankzij onze speciale productietechnieken.

Vraag het ons !

Graag bieden wij U op uw verzoek en uw behoeften een passende vrijblijvende offerte aan.  Daarnaast ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een 3D-visualisatie van uw bestelling. Met ons assortiment bezitten we bijna alle productie mogelijkheden om 3-dimensionale logo’s te produceren.

Aanvraag